Nederland moet vanaf 2050 thuis gas vrij zijn. De overheid stelt veel geld ter beschikking om dit waar te maken. Het geld wordt gebruikt om projecten te stimuleren, door middel van subsidieregelingen en goedkope leningen. Meestal is de SVn hierbij betrokken afhankelijk van de gemeente.

Meer informatie over het SVn vindt u op https://www.svn.nl/

Nationaal

Momenteel zijn wij druk bezig met de Energiebespaarlening, voor een nationale toegankelijke lening voor uw groene funderingssysteem. U kunt tussen de € 2.500,- en € 25.000,-  lenen tegen een rente van 2,5%. Voor het aanvragen van deze lening of meer informatie er over klikt u op de link hier onder.

Energiebespaarlening

Woonachtig in Gemeente Amsterdam?

Dan kunt u gebruik maken van de Energielening van het Duurzaamheidsfonds Amsterdam. Deze Energielening wordt u aangeboden door de Gemeente Amsterdam tegen een rente van 1,05 % gedurende gehele looptijd (percentage staat vast tot 31 december 2017). U kunt tussen de € 2.500,- en € 15.000,- lenen met een looptijd van 10 jaar.

Meer informatie over deze lening en de voorwaarden vind u op

Duurzaamheidsfonds Amsterdam

Woonachtig in Gemeente Almere?

In dat geval wordt er een lening aangeboden door het Energiefonds Almere, deze heet de duurzaamheidslening. U kunt tussen de €2.500 en € 25.000 lenen tegen een rente van ongeveer 1,6% en heeft een looptijd van 10 tot 15 jaar.

Voor meer informatie klikt u op de link hieronder

Energiefonds